27.11.2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιχειρούνται από τρίτους κακόβουλες προσπάθειες παραπλάνησης, μέσω αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στα οποία ως αποστολέας παρουσιάζεται o Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Τα μηνύματα αυτά σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποσταλεί από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας ή/και την Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ).

Παρακαλούμε όπως αγνοήσετε και διαγράψετε αμέσως τα μηνύματα αυτά, χωρίς να προβείτε σε οιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Για την ασφάλειά σας, υπενθυμίζουμε ότι:

  • Η ΕΔΠΠΙ παρεμβαίνει κατόπιν αίτησης σε κάθε περίπτωση προσβολών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο ΕΚΤΟΣ από προσβολές που τελούνται από τελικούς χρήστες.
  • Η ΕΔΠΠΙ εκδίδει αιτιολογημένες αποφάσεις δυνάμει των οποίων είναι δυνατό να επιβληθούν πρόστιμα.

Ενημερωθείτε για την ΕΔΠΠΙ εδώ, στο τηλέφωνο 2132147800 ή μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..