12.03.2024

Ο ΟΠΙ σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ διοργανώνουν επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Πνευματική Ιδιοκτησία και Τεχνητή Νοημοσύνη». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διανοητικής Ιδιοκτησίας 2024.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2024 στην αίθουσα Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ώρα 16:00 - 20:30. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημέρωση για τους συμμετέχοντες.
Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της εθνικής νομοθεσίας (Ν. 4624/2019) σάς ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί και να ληφθούν φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τον ΟΠΙ για το αρχείο του και για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.